Ambulance IJsselland zoekt leden voor de cliëntenraad

Onze cliëntenraad vertegenwoordigt de belangen van alle cliënten van Ambulance IJsselland. De raad denkt mee en adviseert de directie over onder andere de kwaliteit van zorg, veiligheid, privacy en belangrijke wijzigingen in de dienstverlening. Dit vanuit het perspectief van daadwerkelijke gebruikers maar ook dat van mogelijk toekomstige patiënten. 

Je hoopt dat je de ambulancezorg niet vaak nodig hebt in je leven maar als het zo ver is, wil iedereen natuurlijk de beste zorg. De cliëntenraad behartigt daarom de gemeenschappelijke belangen van iedereen die gebruik maakt van ambulancezorg in de regio IJsselland. 

De cliëntenraad van Ambulance IJsselland zoekt twee nieuwe leden. Bent u woonachtig in de regio IJsselland en - als vrijwilliger - geïnteresseerd in de functie van ‘lid Cliëntenraad’? Stuur dan uw reactie vóór vrijdag 28 juni 2024 naar cliëntenraad@ambulanceijsselland.nl. Als u een bijdrage kunt leveren vanuit een specifieke doelgroep (denk bijvoorbeeld aan acute zorg of huisartsenzorg) dan is dat een pre. U maakt aanspraak op een vrijwilligersvergoeding. Een uitgebreidere profielschets vindt u hier.

Eventuele nadere informatie is te verkrijgen bij de heer J.A. Blom (voorzitter cliëntenraad Ambulance IJsselland). U kunt hem bereiken via cliëntenraad@ambulanceijsselland.nl.