Europese presentatie nieuwe ambulance

Vorige week van 15 mei tot 17 mei vond de jaarlijkse vakbeurs ‘Rettmobil’ plaats in Fulda, Duitsland. Door de jaren heen is deze beurs uitgegroeid tot de grootste vakbeurs van Europa. Leverancier Visser Leeuwarden presenteerde op de beurs met één van onze nieuwe ambulances.

Deze nieuwe ambulances zijn opgebouwd op het nieuwe type Mercedes Sprinter en zijn voorzien van een Otaris-S dakopbouw waarin een ‘Powerled’ is aangebracht voor betere zichtbaarheid tijdens een spoedrit. In het interieur zijn diverse toonaangevende innovaties ingebouwd, zoals een elektrisch uitschuifbare materiaalkast, elektrisch regelbaar glas waarmee ongewenste inkijk wordt voorkomen, een 360° camera voor zicht rondom het voertuig en een prettige kleurstelling in combinatie met indirecte verlichting in het interieur. Uiteraard is het voertuig voorzien van de nieuwe OOV-striping zoals deze onlangs landelijk geïntroduceerd is. Om het geheel af te maken plaatsen we sinds enige jaren een prachtige wandfoto, waarin ons werkgebied herkenbaar weergegeven wordt. Je leest en ziet hier meer van onze nieuwe ambulances.

Een aantal van onze collega's reisden af naar Fulda om inspiratie op te doen voor nieuwe aankopen en innovaties. Zo werken we continu aan nóg betere ambulancezorg bij Ambulance IJsselland!