Vacatures verpleegkundige en chauffeur middencomplexe ambulancezorg

Vanaf september starten we met middencomplexe ambulancezorg. Ben jij enthousiast om samen met ons met deze nieuwe differentiatie binnen de ambulancezorg aan de slag te gaan? We zoeken meerdere

verpleegkundigen en chauffeurs middencomplexe ambulancezorg

(24 tot 36 uur  /  Zwolle)

Bij middencomplexe ambulancezorg gaat het om voorspelbare, niet acuut levensbedreigende situaties. Zorgvragen van patiënten zijn voornamelijk gericht op care (verzorging) en minder op cure (behandeling). Het betreft voornamelijk vervoer van patiënten tussen het woon- of verblijfadres en/of zorgorganisatie voor bijvoorbeeld diagnostiek, therapie, opname of ontslag.

Voorbeelden van werkzaamheden binnen de middencomplexe ambulancezorg zijn handelingen op het gebied van pijnstilling, ritmebewaking en het continueren van een (voedings-)infuus. Daarnaast kan volgens protocol pijnstilling of medicatie verstrekt worden aan de patiënt.

Vooralsnog vinden de werkzaamheden op de middencomplexe ambulance overdag plaats, behalve op zondag. De verwachting is wel dat de diensten worden uitgebreid naar andere momenten, denk aan de avond of nacht.

Inhoud van de functies

Als verpleegkundige en chauffeur op de middencomplexe ambulance vormen jullie een team. Jullie verlenen zorg aan patiënten met stabiele vitale functies en zorgen voor comfortabel vervoer. Het gaat hierbij niet op patiënten die spoedeisende hulp nodig hebben.

Elke dienst komen jullie terecht in de meest uiteenlopende situaties en behandelen jullie verschillende soorten patiënten. Kortom: op de middencomplexe ambulance heb je een dynamische baan waarbij je ècht iets voor iemand kan betekenen en geen dienst hetzelfde is.

Als verpleegkundige ben je BIG-geregisteerd, heb je een diploma verpleegkunde op mbo-4 of hbo niveau en enkele jaren ervaring als verpleegkundige bijvoorbeeld binnen een ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorg. Klik hier om de volledige functieomschrijving en -eisen te bekijken

Als chauffeur ben je in het bezit van rijbewijs C(1), heb je een diploma op mbo-3 niveau en zijn jouw rijvaardigheden natuurlijk uitstekend. Klik hier om de volledige functieomschrijving en -eisen te bekijken

Voordat je van start gaat volg je gedurende 9 weken een opleiding bij de Academie voor Ambulancezorg. Tijdens de opleidingsperiode ben je al bij ons in dienst.

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hier om te solliciteren als verpleegkundige
Klik hier om te solliciteren als chauffeur

Solliciteren?

Reageren is mogelijk tot en met zondag 11 juni. Houd er alvast rekening mee dat sollicitatiegesprekken in week 25 of 26 plaatsvinden. Een meeloopdag, aanstellingskeuring, rijtest voor chauffeurs en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast kan indien gewenst een aanvullend assessment worden afgenomen.

Heb je vragen over deze functie? Eén van onze HR collega's staat jou graag te woord. Neem contact met hen op via hrm@ambulanceijsselland.nl of telefonisch op 088 482 05 38.