Vacature verpleegkundig centralist

Ben jij empathisch, doortastend en kan je overzicht houden in complexe situaties? En zie jij het als uitdaging om de beste zorg in te zetten op de juiste plek en het juiste moment? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die we zoeken. Voor ons team centralisten zijn we op zoek naar 

verpleegkundig centralisten


Als verpleegkundig centralist begeef jij je in het middelpunt binnen de ambulancezorg; de meldkamer. Hier komen telefonisch alle zorgvragen binnen, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Je bent de eerste contactpersoon voor burgers in een noodsituatie die 112 bellen. Het is aan jou als centralist om de zorgvraag en urgentie te bepalen, instructies te geven, de melder gerust te stellen en de juiste (ambulance)zorg in te zetten. Dit doe je vanuit jouw werkplek in de Meldkamer Oost Nederland in Apeldoorn en het zorgcoördinatiecentrum (ZCC) in Zwolle.

Bekijk alle informatie over de functie en gestelde eisen in het functieprofiel verpleegkundig centralist. Je bent in ieder geval in het bezit van:

  • BIG registratie;
  • meerdere jaren relevante werkervaring;
  • goede organisatorische en planmatige kwaliteiten;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • stressbestendigheid

Ervaring met spoedeisende medische hulpverlening is een pré. Daarnaast is het natuurlijk mooi als je door eerdere werkervaring al in het bezit bent van een beroepsdiploma verpleegkundig centralist. Dit stellen we echter niet als eis. Wel verwachten we jouw bereidheid dit diploma te halen.

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hier om te solliciteren!

Ben je enthousiast geworden? Reageren is nog steeds mogelijk. Nadat jij hebt gesolliciteerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Pas je in het functieprofiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, zodat we met elkaar kennis kunnen maken. Een meeloopdag, referentiecheck en assessment kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. 

Contact

Heb je vragen over deze functie? Onze HR-collega's staan je graag te woord. Neem gerust contact met hen op via hrm@ambulanceijsselland.nl