Vacature verpleegkundig centralist

Ben jij empathisch, doortastend en kan je overzicht houden in complexe situaties? En zie jij het als uitdaging om de beste zorg in te zetten op de juiste plek en het juiste moment? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die we zoeken. Voor ons meldkamerteam zijn we op zoek naar een

verpleegkundig centralist

(fulltime / parttime)

Als verpleegkundig centralist begeef jij je in het middelpunt binnen de ambulancezorg; de meldkamer. Hier komen telefonisch alle zorgvragen binnen, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Het is aan jou als centralist om te zorgen dat de juiste zorg wordt verleend op de juiste plek. Dit doe je vanuit jouw werkplek in het zorgcoördinatiecentrum (ZCC) in Zwolle en de Meldkamer Oost Nederland in Apeldoorn.

Bekijk alle informatie over de functie en gestelde eisen in het functieprofiel verpleegkundig centralist. Je bent in ieder geval in het bezit van:

  • BIG registratie;
  • meerdere jaren relevante werkervaring;
  • goede organisatorische en planmatige kwaliteiten;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • stressbestendigheid

Ervaring met spoedeisende medische hulpverlening is een pré. Daarnaast is het natuurlijk mooi als je door eerdere werkervaring al in het bezit bent van een beroepsdiploma verpleegkundig centralist. Dit stellen we echter niet als eis. Wel verwachten we jouw bereidheid dit diploma te halen.

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hier om te solliciteren!

 

Reageren is mogelijk tot en met 30 juni 2021. Een meeloopdag, referentiecheck en een assessment maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Heb je een vraag over deze vacature? Astrid van Tilborgh, operationeel leidinggevende op de meldkamer, staat jou graag te woord. Neem contact met haar op via a.vantilborgh@mkon.nl of  06 12 36 60 91.