Vacature receptioniste met administratieve taken

Voor ons hoofdkantoor in Zwolle zijn wij op zoek naar een energieke en gedreven

receptioniste met administratieve taken

(16 - 32 uur)

Wij zijn een organisatie met bijna 300 gedreven medewerkers en werken verdeeld over 12 ambulanceposten (in de bovenste helft van Overijssel), het zorgcoördinatiecentrum, de meldkamer en het hoofdkantoor in Zwolle. Jaarlijks verzorgen we meer dan 47.000 ambulanceritten en verlenen we een breed scala aan zorg. We staan elk moment startklaar om de juiste zorg op de juiste plek te verlenen.

Wat ga je doen?

Met je prettige telefoonstem bezorg je alle bellers een fijne dag. Je bent van alles en iedereen binnen de organisatie op de hoogte en doorlopend heb je contact met collega’s, klanten en leveranciers. Bij binnenkomst heet je iedereen van harte welkom en sta je al met koffie of thee klaar. Heb je een telefoontje en is diegene niet aanwezig? Dan stel je een terugbelverzoek op via de mail.

Als vliegende keep spring je bij en help je mee de keuken op orde te houden en de vergaderzalen blijven dankzij jouspik en span. Je ondersteunt meerdere managers met verschillende administratieve werkzaamheden en beheert de mail. Ook verzorg je de post en regel je alle bestellingen. Dit alles maakt de functie zeer afwisselend.

Waar worden wij blij van?

Een Vlotte Tante of Vlotte Vent natuurlijk! Een leuke, sprankelende persoonlijkheid met een hoog energielevel die op kantoor altijd voor een positieve vibe zorgt. Mensen hebben jou graag om zich heen. Ontzorgen is jouw tweede natuur en je hebt oog voor je omgeving. Daarnaast is het van zeer groot belang dat je zelfstandig kan werken en goede kennis hebt van het officepakket.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over deze functie?
Bekijk de volledige vacature hier