Vacature HR-medewerker

Ben jij degene die ons HR-team optimaal kan versterken en ondersteunen? Iemand met relevante ervaring, vakkennis en gedrevenheid? Ga de uitdaging aan en solliciteer! 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een deskundige, enthousiaste en proactieve

HR-medewerker

20-24 uur per week  /  bepaalde tijd (1 jaar)
Deze functie betreft een tijdelijke uitbreiding van ons team

Jouw werkzaamheden

Administratieve ondersteuning

Je biedt administratieve ondersteuning aan de HR-afdeling in de breedste zin van het woord. Werving en selectie is een belangrijk onderdeel, maar ook andere HR-beleidsgebieden komen aan bod. Binnen onze organisatie maken we gebruik van het personeelsinformatiesysteem van AFAS. Als HR-medewerker zul je veelvuldig met dit softwareprogramma aan het werk zijn. Denk aan het controleren van digitaal ingediende personeelsmutaties, het bewaken van de voortgang van administratieve processen (workflows), het analyseren van gegevens en het genereren van periodieke overzichten met relevante personeelsinformatie.

Als HR-medewerker volg je in- en externe ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied en de sector ambulancezorg. Je neemt deel aan diverse (project)overleggen en denkt mee over verbeteringen in werkwijze en procedures binnen de afdeling en de organisatie.

Secretariële ondersteuning

Naast het verzorgen van de personeelsadministratie maakt ook het bieden van secretariële ondersteuning deel uit van deze functie. Denk aan:

 • onderhouden van contacten met externe instanties (o.a. UWV, zorgverzekeraars of pensioenfonds);
 • beantwoorden van inhoudelijke vragen rondom werkafspraken, roosters en regelingen betreffende inzet van personeel en bewaken van deze afspraken;
 • opstellen en controleren van overeenkomsten zoals arbeids- en stageovereenkomsten inclusief bijbehorende correspondentie;
 • ondersteunen van HR-adviseurs bij agendabeheer en opstellen van (project)planningen;
 • beheren van de HR-mailbox, verwerken van inkomende en uitgaande post en signaleren van eventuele actiepunten;
 • samenwerken met en ondersteuning geven aan officemanagement waar nodig.

Jouw werkplek en het team

Als HR-medewerker werk je nauw samen met de twee HR-adviseurs; samen vormen jullie het HR-team. Dit team opereert vanuit het hoofdkantoor in Zwolle. Je hebt dagelijks contact met collega’s van de rijdienst, andere stafafdelingen, MT-leden, het officemanagement, en operationeel leidinggevenden.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een diploma op minimaal mbo 4 niveau en HRM-gebied;
 • Je het minimaal vijf jaar ervaring en kennis van personeelszaken;
 • Je bent op de hoogte van relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt ervaring met het personeelsinformatiesysteem van Afas.

Belangrijke competenties

 • Je hebt een flexibele en proactieve instelling;
 • Je bent accuraat en integer;
 • Je hebt een uitstekende communicatieve vaardigheid, zowel in schrift als woord;

Dit bieden wij

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie binnen een enthousiast, ambitieus team. Onze organisatie kent een prettig werkklimaat met korte lijnen. Zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en er is veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

De cao ambulancezorg is van kracht voor wat betreft arbeidsvoorwaarden. Deze cao biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met veel aandacht voor duurzame inzetbaarheid. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren is mogelijk tot en met woensdag 15 september door het sollicitatieformulier in te vullen. Nadat jij hebt gesolliciteerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Houd er alvast rekening mee dat de sollicitatiegesprekken in week 39 plaatsvinden.

Klik hier om te solliciteren

Contact

Heb je vragen over deze functie? Inge te Spenke en Maryam Soltan Ali, HR-adviseurs, staan jou graag te woord. Neem gerust contact op via: