Vacature centralist zorgcoördinatiecentrum

Ben jij de enthousiaste zorgprofessional die zich volop wil inzetten voor de juiste zorg op het juiste moment? Ga de uitdaging aan en bouw samen met ons vanuit deze pioniersfunctie aan zorgcoördinatie in Overijssel. We zijn op zoek naar

centralisten zorgcoördinatiecentrum

Je werkt vanuit het zorgcoördinatiecentrum (ZCC). Dit is de plek waar zowel spoed- als niet spoedeisende zorgvragen binnenkomen. Je fungeert als spil tussen de zorgvrager, de verschillende ketenpartners die op het ZCC samenwerken en de zorgverleners in het veld. Je werkt vanuit het zorgcoördinatiecentrum (ZCC) in Zwolle. 

Bekijk alle informatie over de functie en welke eisen we stellen in het functieprofiel centralist zorgcoördinatiecentrum. Dit heb jij in huis:

  • een afgeronde zorgopleiding (verpleegkundige of doktersassistent) of BMH;
  • werkervaring binnen de (spoed)zorg en in het bezit van een zorghart;
  • je bent een pionier en denkt graag mee over ontwikkeling van zorgcoördinatie en jouw functie als centralist;
  • je bent leerbaar en gemotiveerd om een opleiding te volgen;
  • je houdt overzicht in complexe situaties;
  • je bent handig met een PC en bijbehorende middelen en applicaties weet jij goed te gebruiken;
  • je bent in staat om vanachter de knoppen met een helicopterview binnenkomende zorgvragen te behandelen.

Tijdens de opleidingsperiode van ongeveer 5 maanden werk je fulltime (36 uur). Nadat de opleiding is afgerond is het mogelijk om parttime te gaan werken.

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hier om te solliciteren in Zwolle

Ben je enthousiast geworden? Reageren is nog steeds mogelijk. Nadat jij hebt gesolliciteerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Pas je in het functieprofiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, zodat we kennis met elkaar kunnen maken. Een meeloopdag, referentiecheck en assessment kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Contact

Heb je vragen over deze functie? Onze HR-collega's staan je graag te woord. Neem gerust contact met hen op via hrm@ambulanceijsselland.nl