Vacature centralist zorgcoördinatiecentrum

Ben jij de enthousiaste centralist die zich volop wil inzetten voor de juiste zorg op de juiste plek en het juiste moment? Ga de uitdaging aan en bouw met ons verder aan zorgcoördinatie. 

Ambulance IJsselland is doorlopend op zoek naar

centralisten zorgcoördinatiecentrum

(parttime / fulltime)

Als centralist zorgcoördinatiecentrum werk je vanuit het zorgcoördinatiecentrum (ZCC) in Zwolle. Dit is de plek waar zowel spoed- als niet spoedeisende zorgvragen binnenkomen. Je fungeert als spil tussen de zorgvrager, de verschillende ketenpartners die op het ZCC samenwerken en de zorgverleners in het veld.

Bekijk alle informatie over de functie en welke eisen we stellen in het functieprofiel centralist zorgcoördinatiecentrum. Je bent in ieder geval in het bezit van:

  • mbo-4 diploma doktersassistent of verpleegkundige;
  • werkervaring binnen de (spoed)zorg;
  • een flexibele instelling en denkt graag mee over de doorontwikkeling van deze functie en zorgcoördinatie in de regio;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • de capaciteit om goed overzicht te houden in complexe situaties.

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hier om te solliciteren!

Nadat jij hebt gesolliciteerd nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Pas je in het functieprofiel? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek, zodat we met elkaar kennis kunnen maken. Een meeloopdag, referentiecheck en assessment kunnen onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over deze functie? Lex Broekhuysen of Arjan Hanekamp staan je graag te woord. Neem gerust contact met één van hen op.