Vacature ambulanceverpleegkundige

Voor diverse standplaatsen zijn wij op zoek naar 

Ambulanceverpleegkundigen

(fulltime/parttime)

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige met ervaring in de spoedzorg en toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die wij zoeken!

Bekijk alle informatie over de functie en gestelde eisen in het functieprofiel ambulanceverpleegkundige. Je bent in ieder geval in het bezit van:

  • Diploma A-verpleegkundige, MBO-V (niveau 4) of HBO-V (niveau 5);
  • CZO-geaccrediteerde specialisatie SEH, IC, anesthesie of CCU (hierbij is een aanvullend traject op de huidige opleiding noodzakelijk), met minimaal een jaar werkervaring;
  • Actuele BIG- registratie zonder aantekeningen of beperkingen;
  • Geldig rijbewijs B.

Het is natuurlijk erg mooi als je door eerdere werkervaring bij een andere ambulancedienst al in het bezit bent van een beroepsdiploma ambulanceverpleegkundige. Dit stellen we echter niet als harde eis. Wel verwachten we van je de bereidheid het beroepsdiploma te halen.

Bekijk alle informatie over de functie en gestelde eisen in het functieprofiel ambulanceverpleegkundige.

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambulanceverpleegkundigen. Reageren is dus mogelijk. Een meeloopdag, aanstellingskeuring, referentiecheck en overhandiging van geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast kan indien gewenst een aanvullend assessment worden afgenomen.

Ga jij de uitdaging aan? Klik hier om te solliciteren!