Vacature ambulanceverpleegkundige

Ben jij een enthousiaste verpleegkundige met ervaring in de spoedzorg en toe aan een nieuwe uitdaging? Wellicht ben jij dan de nieuwe collega die wij zoeken. We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste

ambulanceverpleegkundigen

(fulltime/parttime)

Bekijk alle informatie over de functie en gestelde eisen in het functieprofiel ambulanceverpleegkundige. Je bent in ieder geval in het bezit van:

  • Diploma A-verpleegkundige, MBO-V (niveau 4) of HBO-V (niveau 5);
  • CZO-geaccrediteerde specialisatie SEH, IC, anesthesie of CCU met minimaal één jaar werkervaring;
  • Actuele BIG- registratie zonder aantekeningen of beperkingen;
  • Geldig rijbewijs B.

Het is natuurlijk mooi als je door eerdere werkervaring bij een andere ambulancedienst al in het bezit bent van een beroepsdiploma ambulanceverpleegkundige. Dit stellen we echter niet als eis. Wel verwachten we jouw bereidheid dit diploma te halen.

Ga jij de uitdaging aan? 
Klik hier om te solliciteren!


We zijn doorlopend op zoek naar geschikte verpleegkundigen, dus solliciteren is nog steeds mogelijk. Een meeloopdag,  aanstellingskeuring, referentiecheck en  overhandiging van geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast kan indien gewenst een aanvullend assessment worden afgenomen.

Heb je vragen over deze functie? Eén van onze HR collega's staat jou graag te woord. Neem contact met hen op via hrm@ambulanceijsselland.nl of 088 482 05 38.