Vacature ambulancechauffeur Deventer

Voor ons team in Deventer zijn wij op zoek naar een

ambulancechauffeur

(fulltime/parttime)

Als ambulancechauffeur ben je verantwoordelijk voor het veilig vervoer van patiënten. Goede rijtechnische vaardigheden zijn dan ook van belang. Je werkt nauw samen met de ambulanceverpleegkundige. Samen zijn jullie een belangrijke schakel in de keten van zorg. Als ambulancechauffeur zorg jij voor rust in stressvolle situaties. Het is belangrijk dat je een proactieve houding hebt.

Dit vragen we van jou:

  • Een aantoonbaar diploma op minimaal mbo 3 niveau
  • Een geldig EHBO, BLS én AED certificaat
  • Rijbewijs B en C of C1 (of bereidheid om rijbewijs C zelf op korte termijn te behalen)
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Deventer of omgeving

Je hebt een goede rijvaardigheid en uitstekend oriëntatievermogen. Daarnaast ben je stressbestendig, betrokken, sociaal vaardig en bij voorkeur heb je ook werkervaring in de zorg. Meer informatie over de functie, eisen en benodigde competenties vind je in het functieprofiel ambulancechauffeur.

Als je al in het bezit bent van een diploma ambulancechauffeur en werkervaring hebt, is dat een pre. Dit stellen we echter niet als harde eis. Je bent uiteraard wel zeer gemotiveerd de opleiding te volgen en met succes af te ronden. Tijdens de opleiding werk je bij ons in fulltime dienstverband. 

Solliciteren?

Reageren is mogelijk tot 14 mei 2021. Houd er alvast rekening mee dat de sollicitatiegesprekken plaatsvinden op woensdag 26 en donderdag 27 mei 2021. Een rijtest, referentiecheck en aanstellingskeuring zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook vragen wij een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Ga jij de uitdaging aan?
Klik hier om te solliciteren

Let op: sollicitaties via e-mail en na sluitingsdatum worden niet in behandeling genomen.